Openingstijden

Peuterspeelzaal Klein Geluk locatie Sint Agatha is iedere maandagochtend en woensdagochtend geopend van 8.45 uur tot 11.45 uur. Om 8.45 uur kunt u uw kindje komen brengen en nog even blijven. Voor 8.45 uur kunt u met uw kindje samen een momentje pakken, door bijvoorbeeld gezellig een boekje te lezen in de bieb, een spelletje te doen op de gang of lekker even naar buiten te gaan. Voor de kinderen is het vaak heel fijn om even wat tijd door te brengen met alleen papa of mama. Dat mag natuurlijk ook na kwart voor twaalf als u bijvoorbeeld nog andere kinderen uit school moet halen: lekker picknicken met een boterhammetje!

Onze vestiging in Sint Agatha bevindt zich in het sfeervolle gebouw van Jenaplanschool De Lindekring, Liesmortel 19 te Sint Agatha (gemeente Cuijk).

Peuterspeelzaal Klein Geluk locatie Boekel is van maandag- tot en met vrijdag ochtend geopend van 8.45 tot 11.45 uur. Om 8.45 uur kunt u uw kindje komen brengen en nog even blijven.

Onze vestiging in Boekel bevindt zich in de recent prachtige gebouwde en verbouwde Gasthoeve De Zijp, Zijp 2D te Boekel.

Tijdens de schoolvakanties is Klein Geluk gesloten.