Inschrijven

Het inschrijven van uw kindje(s) kan vanaf het moment dat uw kind 15 maanden oud is. Uniek bij Klein Geluk is dat u ook één ochtend in de week kunt afnemen, voldoende om uw kind wat extra’s te bieden en toch goed te combineren met eventuele kinderopvang.

Inschrijven kan via onze website en wij sturen u binnen drie werkdagen een bevestigingsmail van de inschrijving. Vervolgens nemen we ruim voordat uw kind twee jaar wordt contact met u op om een kennismaking te plannen en geven we u een intakeformulier. Na het kennismakingsgesprek ontvangen we van u graag een ingevuld intakeformulier retour om de inschrijving te bevestigen.

Wanneer er op de door u gewenste voorkeursochtend geen plek meer is, komt uw kindje als eerstvolgende voor die ochtend op de wachtlijst en proberen we in overleg met u een andere ochtend te vinden om toch te kunnen starten. 

Let op: Houd bij locatie Boekel rekening met een wachtlijst van op dit moment minimaal een jaar. Ook in Sint Agatha hebben we inmiddels een wachtlijst en vragen we u om uw kindje op tijd in te schrijven om lang wachten te voorkomen. 

meisjejongen

maandagochtend in Boekeldinsdagochtend in Boekelwoensdagochtend in Sint Agathawoensdagochtend in Boekeldonderdagochtend in Boekelvrijdagochtend in Sint Agathavrijdagochtend in Boekel