Over ons

Stichting Klein Geluk is opgericht door Jolanda Althuizen, Vivian den Ouden en Ellen Emonds. Onze bedoeling met de stichting is om kleinschalige, liefdevolle plekken te creëren waar peuters volop kunnen spelen, ontwikkelen en groeien.

Mijn naam is Jolanda Althuizen. Ik woon in Boekel samen met John en onze kinderen Teun en Pien. Na mijn opleiding MDGO Agogisch Werk ben ik direct gaan werken in de kinderopvang. Ik voel me heerlijk met kinderen om me heen. Na 12,5 jaar besloot ik een tijdje volledig thuis te zijn voor onze kinderen. In 2008 kreeg ik het aanbod om zelf een peutergroep op te starten. Wat een prachtig aanbod! Negen jaar mocht ik samen met anderen prachtige peuteropvang opzetten en konden we onze visie verder ontwikkelen. En nu…samen met Vivian en Ellen hebben we “Klein Geluk” opgericht waar ik met heel veel liefde en passie voor mag werken. Kleinschalige opvang, hoge betrokkenheid en een enthousiast en liefdevol team… voor mij is dat groot geluk!


Mijn naam is Vivian den Ouden. Samen met mijn vriend Jesse en onze eigen peuter Liam woon ik in Langenboom. Ik geniet iedere keer weer van het werken met peuters. Peuters zijn puur en onbevangen. Iedere dag zit vol verrassingen en iedere dag is het weer een feestje. En nu heb ik de eer om samen met Jolanda en Ellen Stichting Klein Geluk op te zetten en hiervoor te mogen werken. Een kleinschalige peuterspeelzaal waarbij het helemaal draait om de kinderen. Waar wij van de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen gebruik mogen maken en ze mogen verwonderen. Geluk zit hem in de kleine dingen en dat laten wij bij Klein Geluk graag zien.

Mijn naam is Ellen Emonds en sinds twee jaar woon ik met mijn vriend Jorjan en onze kinderen Teddie, Kee en Rijk  met veel plezier in Cuijk. Ik heb mijn wortels in het onderwijs: ik ben jarenlang leerkracht geweest op een school waar welbevinden en betrokkenheid onze uitgangspunten voor ontwikkeling van alle betrokkenen waren. Momenteel werk ik niet meer in de klas maar ben ik met leraren en teams aan het werk om de kwaliteit van hun interactie met kinderen, ouders en collega’s te vergroten. Voor onze oudste dochter zochten we naar een peuterspeelzaal waar zij met glans zichzelf mag zijn en waar de medewerkers met veel vertrouwen de kinderen volgen. Niet het programma voorop, maar juist de kinderen! En zo is het plan ontstaan om samen met Vivian en Jolanda een plek te creëren waar dat kan bestaan. Ik ben heel blij dat het ons gelukt is om in Sint Agatha en Boekel een peuterspeelzaal op te richten waar hopelijk heel veel kindjes in de toekomst het fijn mogen hebben. Een kleinschalige peuterspeelzaal, waar het geluk en de verwondering gezocht worden in de kleine dingen!

 

Eén antwoord op “Over ons”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *