Gezocht: lieve pedagogisch medewerker bij Klein Geluk

Stichting Klein Geluk bestaat uit twee kleinschalige peuterspeelzalen waar kinderen met plezier spelend leren. Het bieden van veiligheid en geborgenheid voor kinderen en hun familie is onze meest belangrijke doelstelling. Dat is namelijk voorwaarde voor een kind om zich te kunnen ontwikkelen en de wereld te kunnen ontdekken.

Wij bieden: een vervanging van een zwangerschapsverlof van 2 maart tot 10 juli 2020 voor 20 uur in de week, verdeeld over vijf ochtenden op onze twee locaties in Boekel en Sint Agatha (gemeente Cuijk). Onze voorkeur gaat uit naar één persoon voor 20 uur, maar eventueel kunnen de uren ook verdeeld worden over twee personen. Het salaris en de vakantieregeling zijn conform de CAO van pedagogisch medewerkers.

Wij vragen: een lieve, vrolijke pedagogisch medewerker (minimaal MBO 3-niveau) die geniet van de wonderlijke wereld van peuters, graag een stapje extra zet in het creëren van een rijke speelomgeving en durft te vertrouwen op de groeikracht van jonge mensen.

Voor beide locaties zijn wij ook per direct op zoek naar invalskrachten op oproepbasis!

Voel jij kriebels in je buik bij het lezen van deze vacature? Neem dan voor 10 januari contact op met Jolanda, Vivian en Ellen via stichtingkleingeluk@outlook.com.

Welkom bij Klein Geluk!

‘Onze dochter gaat iedere week met erg veel plezier naar Klein Geluk. Ze kan haar creativiteit en fantasie kwijt en er is ruimte voor knuffelen en geborgenheid.’ 

‘Wij zijn erg tevreden met de zorg, aandacht en manier van omgaan met de kindjes. Heel lief en met aandacht voor ieder kindje zijn of haar karakter.’

‘Wij hebben enkel positieve ervaringen met Klein Geluk: betrokken en aandacht voor ieder kind. Er is een warme, veilige sfeer die kinderen doet groeien in hun identiteitsontwikkeling waarbij een perfecte balans is tussen geborgenheid bieden en uitdagen en aanmoedigen van nieuwe ervaringen. Jullie delen wekelijks wat er gedaan is met prachtige foto’s. Helemaal top!’

Welkom op de website van Klein Geluk!

Op deze website vindt u alle informatie over peuterspeelzaal Klein Geluk. We hebben sinds mei 2019 een nieuwe vestiging geopend in Boekel en zijn al sinds januari 2018 geopend in Sint Agatha (gemeente Cuijk).

We lichten op deze website ons pedagogisch concept toe, onze werkwijze en de dagen waarop we open zijn. Natuurlijk kunt u ook uw kind via deze website inschrijven.

Hartelijke groet,
Stichting Klein Geluk