Open ochtend locatie Cuijk

Zaterdag 31 augustus: Welkom in de wereld van peuters!

Bij Klein Geluk staat de verwondering van peuters centraal. Door het gebruik van bijzondere materialen en door ruimte te geven aan de behoeften van peuters heeft Klein Geluk een unieke sfeer waarin peuters snel zichzelf kunnen zijn en zich met veel plezier overgeven aan al het leuks dat er te doen is.

Aanstaande zaterdag kan bovendien ook kennisgemaakt worden met ‘Elliereliedjes’: een workshop ‘muziek op schoot’ voor ouders en kinderen tot 4 jaar oud. Voel je van harte welkom!

De open ochtend is zaterdag 31 augustus van 10.00 tot 12.00 uur en de workshop start om 10.30 tot 11.00 uur. Klein Geluk locatie Cuijk is gevestigd in Jenaplanschool de Lindekring in Sint Agatha.

Welkom bij Klein Geluk!

‘Onze dochter gaat iedere week met erg veel plezier naar Klein Geluk. Ze kan haar creativiteit en fantasie kwijt en er is ruimte voor knuffelen en geborgenheid.’ 

‘Wij zijn erg tevreden met de zorg, aandacht en manier van omgaan met de kindjes. Heel lief en met aandacht voor ieder kindje zijn of haar karakter.’

‘Wij hebben enkel positieve ervaringen met Klein Geluk: betrokken en aandacht voor ieder kind. Er is een warme, veilige sfeer die kinderen doet groeien in hun identiteitsontwikkeling waarbij een perfecte balans is tussen geborgenheid bieden en uitdagen en aanmoedigen van nieuwe ervaringen. Jullie delen wekelijks wat er gedaan is met prachtige foto’s. Helemaal top!’

Welkom op de website van Klein Geluk!

Op deze website vindt u alle informatie over peuterspeelzaal Klein Geluk. We hebben sinds mei 2019 een nieuwe vestiging geopend in Boekel en zijn al sinds januari 2018 geopend in Sint Agatha (gemeente Cuijk).

We lichten op deze website ons pedagogisch concept toe, onze werkwijze en de dagen waarop we open zijn. Natuurlijk kunt u ook uw kind via deze website inschrijven.

Hartelijke groet,
Stichting Klein Geluk